Település: |
Kesztölc |
Kesztölc |
Mintavételi hely címe: |
Szabadság tér 11. |
Iskola u. 68. |
Mintavételi hely neve: |
Polgármesteri Hivatal |
Általános Iskola |
|
|
|
|
|
Paraméter |
Mértékegység |
Rendelet szerinti határérték |
Eredmény (dátum) |
Eredmény (dátum) |
22 °C-os telepszám |
/ml |
500 |
0 (2024.07.31) |
0 (2024.09.24) |
37 °C-os telepszám |
/ml |
100 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Coliform szám |
/100 ml |
0 |
0 (2024.07.31) |
0 (2024.09.24) |
Escherichia coli szám |
/100 ml |
0 |
0 (2024.07.31) |
0 (2024.09.24) |
Enterococcusok száma |
/100 ml |
0 |
0 (2024.07.31) |
0 (2024.09.24) |
Pseudomonas aeruginosa szám |
/100 ml |
0 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Clostridiumok spóraszáma |
/100 ml |
0 |
|
|
Szín |
– |
nincs szokatlan változás |
színtelen (2024.07.31) |
színtelen (2024.04.22) |
Szag |
– |
nincs szokatlan változás |
szokásos (2024.07.31) |
szokásos (2024.04.22) |
Íz |
– |
nincs szokatlan változás |
szokásos (2024.07.31) |
szokásos (2024.04.22) |
Zavarosság |
NTU |
nincs szokatlan változás |
<0,3 (2024.07.31) |
<0,3 (2024.04.22) |
Fajlagos elektromos vezetőképesség |
µS/cm |
2500 |
741 (2024.07.31) |
768 (2024.04.22) |
Kémiai oxigénigény (KOIps) |
mg/l |
3,5 |
<0,4 (2024.07.31) |
<0,4 (2024.04.22) |
Klorid-ion tartalom |
mg/l |
100 |
9 (2023.09.13) |
7 (2024.04.22) |
Nitrát-ion tartalom |
mg/l |
50 |
<1 (2023.09.13) |
1,2 (2024.04.22) |
Nitrit-ion tartalom |
mg/l |
0,10 |
<0,02 (2024.07.31) |
<0,02 (2024.04.22) |
Ammónium-ion tartalom |
mg/l |
0,20 |
<0,02 (2024.07.31) |
<0,02 (2024.04.22) |
Összes keménység |
CaO mg/l |
min. 50 max. 350 |
286 (2023.09.13) |
260 (2024.04.22) |
Szulfát-ion tartalom |
mg/l |
250 |
91 (2023.09.13) |
98 (2024.04.22) |
Vastartalom |
mg/l |
0,20 |
<0,04 (2024.07.31) |
<0,04 (2024.04.22) |
Mangán-tartalom |
µg/l |
50 |
<2 (2023.09.13) |
<2 (2024.04.22) |
pH-érték |
– |
min. 6,5 max. 9,5 |
7,3 (2024.07.31) |
7,2 (2024.04.22) |
Kötött aktív klór |
mg/l |
3,0 |
<0,1 (2024.07.31) |
0,11 (2024.09.24) |
Cisz-1,2-diklóretilén |
µg/l |
50 |
<1 (2024.07.31) |
<1 (2024.04.22) |
1,2-diklóretán |
µg/l |
3,0 |
<1 (2024.07.31) |
<1 (2024.04.22) |
Összes tri-és tetraklóretilén tartalom |
µg/l |
10 |
<1 (2024.07.31) |
<1 (2024.04.22) |
Összes trihalometán-tartalom |
µg/l |
50 |
2,43 (2024.07.31) |
<1 (2024.04.22) |
Üledék mennyisége |
ml/l |
0,10 |
<0,1 (2023.09.13) |
<0,1 (2024.04.22) |
Véglények (kivéve: házas amőbák) |
i/l |
0 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Véglények (házas amőbák) |
i/l |
5 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Fonalférgek (Nematoda) |
i/l |
5 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Egyéb férgek és féregpeték |
i/l |
0 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Szennyezettségjelző baktériumok |
i/l |
0 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Gombák |
i/l |
0 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Vas- és mangánbaktériumok |
i/l |
20000 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Kénbaktériumok |
i/l |
100 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Algák és cianobaktériumok |
i/l |
100 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Magasabb rendű baktériumok |
i/l |
0 |
0 (2023.09.13) |
0 (2024.04.22) |
Higany |
µg/l |
1,0 |
<0,1 (2023.09.13) |
<0,1 (2024.04.22) |
Kadmium |
µg/l |
5,0 |
|
<0,5 (2019.03.20) |
Króm |
µg/l |
50 |
<5 (2023.09.13) |
<5 (2024.04.22) |
Nikkel |
µg/l |
20 |
<5 (2023.09.13) |
<5 (2024.04.22) |
Ólom |
µg/l |
10 |
|
<2 (2019.03.20) |
Réz |
µg/l |
2000 |
<20 (2023.09.13) |
113 (2024.04.22) |
Szelén |
µg/l |
10 |
<2 (2023.09.13) |
<2 (2024.04.22) |
Antimon |
µg/l |
5,0 |
<2 (2023.09.13) |
<2 (2024.04.22) |
Nátrium |
mg/l |
200 |
12,7 (2023.09.13) |
13,1 (2024.04.22) |
Alumínium |
µg/l |
200 |
<50 (2023.09.13) |
<50 (2024.04.22) |
Arzén |
µg/l |
10 |
<2 (2023.09.13) |
<2 (2024.04.22) |
Bór |
µg/l |
1000 |
<50 (2023.09.13) |
<50 (2024.04.22) |
Cianid-tartalom |
µg/l |
50 |
<10 (2023.09.13) |
<10 (2024.04.22) |
Fluorid-ion tartalom |
mg/l |
1,5 |
0,36 (2023.09.13) |
0,36 (2024.04.22) |
Összes szerves szén (TOC) |
mg/l |
nincs szokatlan változás |
|
|
Benzol |
µg/l |
1,0 |
<0,1 (2023.09.13) |
<0,1 (2019.03.20) |
Benz(a)pirén |
ng/l |
10 |
<5 (2023.09.13) |
<2 (2019.03.20) |
Policiklusos aromások (PAH-ok) |
ng/l |
100 |
<5 (2023.09.13) |
<2 (2019.03.20) |
Peszticidek |
ng/l |
100 |
<10 (2023.09.13) |
<0,5 (2019.03.20) |