Ügyfélszolgálat: +36 80 555 222
Hibabejelentés: +36 80 426 426 (0-24)

Vízellátás

Regionális vízellátó rendszerek

Az ivóvízellátás döntő részét, mintegy 78 településen az állami tulajdonban lévő regionális víziközművek biztosítják (15 településen társvállaltokon keresztül). Az ÉDV Zrt. működési területén több, mint 110 ezer m3/nap víztermelő kapacitás áll rendelkezésre, az igények a nyári csúcsidőszakban elérték a 93.000 m3/napot. Az ellátás 100%-os. Miután a kiépített elosztórendszerek szállító kapacitása illeszkedik a rendelkezésre álló vízbázisokhoz, a hálózatok kihasználtsága is hasonló. A cég működési területén, a szabad kapacitásokból eredően, a térség gazdasági fejlődésének, a víziközmű szolgáltatás bővítésének lehetőségei adottak.

Tatabánya-Oroszlány-Bicske regionális vízmű

A Tatabánya-Oroszlány- (TORV) és Bicske (BIRV) regionális vízellátó rendszer Tatabánya, Tata, Bicske, Oroszlány, valamint Kisbér térségének vízellátását biztosítja legnagyobb részt a tatabányai karsztvízzel.
A vízellátás kiváló minőségű karsztvízzel biztosított. Szükség esetén üzembe helyezhetők helyi vízbázisok is a rendszeren.
A közvetlen szolgáltatás mellett társvállalati vízátadás is megvalósul a rendszeren.

Esztergom-Dorog regionális vízmű

A regionális vízmű vízbázisát nagyrészt a tokodaltárói ereszkék, Dunára telepített Prímás-szigeti partiszűrésű kutak, valamint a dorogi és a sárisápi mélyfúrású kút karsztvízkészlete jelenti. A szolgáltatott ivóvíz jó minőségű. A közvetlen szolgáltatás mellett a társvállalati vízátvétel és vízátadás is történik 1-1 településen.

Bicskei regionális vízmű

A bicskei regionális vízellátó rendszert a tatabányai XIV/A vízbázis látja el ivóvízzel. A vízmű nagykiterjedésű vízvezeték hálózaton keresztül juttatja el a jó minőségű karsztvizet Komárom-Esztergom megye néhány településére, valamint társvállalati értékesítéssel Pest és Fejér megyei településekre.

Egyedi kutas vízellátó rendszerek

A társaság az állami tulajdonú regionális rendszerek mellett, saját kúttal rendelkező, egy-egy település ivóvízellátását szolgáló önkormányzati tulajdonban lévő vízbázisokat, valamint önkormányzati tulajdonú vízvezeték-hálózatokat is üzemeltet működési területén.

Egyedi kúttal rendelkező települések, vízellátó rendszerek:

  • Héreg
  • Esztergom-Pilisszentlélek
  • Komárom-Ács
  • Csém
  • Dunaalmás-Neszmély
  • Bajna
  • Bábolna-Kajándpuszta

Dunaharaszti

A település vízellátása a Fővárosi Vízművektől átvett partiszűrésű vízzel történik.
A Részvénytársaság a fenti vízműveket a Magyar Állammal és a helyi önkormányzatokkal kötött üzemeltetési szerződés keretében működteti.

Hírek, ESEMÉNYEK

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL-Tatabánya

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Tatabánya, Aradi vértanúk terén az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon, 2024.07.12-én előreláthatólag 13:00-ig…

Társaságunk csatornaműgépészt keres

FŐBB FELADATOK Szennyvízelvezető hálózat és tisztító telep karbantartása, fenntartása, üzemelésének biztosítása, átemelők ellenőrzése, karbantartása, szivattyúk működésének biztosítása, szivattyúdugulások elhárítása Szennyvíz…

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL- Máriahalom

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Máriahalom Jókai úton az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon, 2024.07.11-én előreláthatólag 12:00-ig vízhiány…

Dolgozz nálunk!

Lehet annál szebb hivatás, mint friss, egészséges ivóvízzel ellátni több mint 200 ezer embert nap mint nap? Szerintünk nincs! Ha te is szeretnél részese lenni e nemes küldetésnek, jelentkezz aktuális álláshirdetéseinkre vagy regisztrálj adatbázisunkba!

Megszakítás