Ügyfélszolgálat: +36 80 555 222
Hibabejelentés: +36 80 426 426 (0-24)

Szennyvíztisztítás

A szennyvizek összegyűjtését és tisztítását magába foglaló szolgáltatási tevékenységet az ÉDV Zrt. jelenleg 74 településen végez, mintegy 331 ezer fő részére.
Az ÉDV Zrt. működési területén az összes lakosság 80%-a részesül csatornaszolgáltatásban.

Állami tulajdonú szennyvíztisztító
telepek:
Önkormányzati tulajdonú
szennyvíztisztító telepek:
1. Tata
2. Tatabánya
3. Dorog
4. Esztergom 
5. Dunaalmás-Neszmély-Almásfüzitő
 
 
1. Ács
2. Ácsteszér
3. Bábolna
4. Bakonyszombathely
5. Bársonyos-Kerékteleki
6. Császár-Szákszend
7. Csép-Ete-Tárkány
8. Csolnok
9. Dág
10. Dunaharaszti
11. Epöl-Bajna-Nagysáp
12. Gyermely-Szomor
13. Héreg
14. KisbérI. (Hánta-Ászár)
15. KisbérII.(Bakonysárkány-Vérteskethely)
16. Kocs
17. Komárom
18. Lábatlan-Süttő
19. Leányvár-Piliscsév-Kesztölc
20. Mocsa
21. Mogyorósbánya
22. Nagyigmánd-Kisigmánd
23. Naszály
24. Nyergesújfalu-Eternit
25. Oroszlány-Bokod-Kecskéd-Dad-Kömlőd
26. Pilisszentlélek
27. Réde-Bakonybánk
28. Sárisáp-Annavölgy-Tokod-Ebszőnybánya
29. Súr
30. Szomód-Dunaszentmiklós
31. Tardos-Vértestolna
32. Tarján
33. Tát-Tokod
34. Zsámbék-Tök-Telki-Perbál-Budajenő

Tata

A Tatai szennyvíztisztító kapacitása 6 000 m3/nap. Regionális jellegű, Tatán kívül Agostyán és Baj szennyvizét is fogadja és tisztítja. A tisztított szennyvíz minősége a vonatkozó előírásoknak minden tekintetben megfelel. A szennyvíztisztítás során keletkezett szennyvíziszap víztelenítés után hasznosításra kerül.

Tatabánya

A Tatabányai szennyvíztisztító telep kapacitása 16 000 m3/nap. Regionális jellegű, Tatabányán kívül Vértesszőlős, Környe, Vértessomló, Várgesztes és Szárliget szennyvizét is fogadja és tisztítja. Kiemelt vízvédelmi területen helyezkedik el, így a szennyvíztisztítás hatékonysága alapvető feladat. A befogadóba kerülő tisztított szennyvíz minősége megfelel a szigorú hazai és európai uniós előírásoknak. A szennyvízkezelő telep fejlesztése 2023-ban megkezdődött. A szennyvíztisztítás során keletkezett szennyvíziszap víztelenítés után hasznosításra kerül.

Dorog

A Dorogi szennyvíztisztító telep kapacitása 5 000 m3/nap, a csatornahálózat részben egyesített rendszerű. Regionális jellegű, Dorogon kívül Tokodaltáró szennyvizét is fogadja és tisztítja. A telep tisztítási technológiája biztosítja a befogadóba kerülő tisztított szennyvíz megfelelő minőségét. A szennyvíziszap kezelése megoldott, a víztelenített szennyvíziszap hasznosításra kerül.

Esztergom

Az Esztergomi szennyvíztisztító telep kapacitása 6 000 m3/nap, részben egyesített rendszerű Esztergom szennyvízét fogadja és tisztítja. A tisztított szennyvíz minősége az előírásoknak minden tekintetben megfelel. Az szennyvíziszap kezelése megoldott, a víztelenített szennyvíziszap hasznosításra kerül.

Hírek, ESEMÉNYEK

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL - Esztergom

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Esztergomban az Árok utcában az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt 2024.05.02-én előreláthatólag 1:00-ig vízhiány várható. Szíves…

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL - Lábatlan

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Lábatlanon a József Attila és Ady Endre utcákban az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai…

TÁRSASÁGUNK FELHASZNÁLÁSIHELY-ELLENŐRT KERES

FŐBB FELADATOK Illetékességi területen felhasználási helyek ellenőrzése, hibák, szabálytalanságok felderítése, jegyzőkönyvezése, fényképek készítése Lakossági és nem lakossági felhasználóknál beépített vízmérők…

Dolgozz nálunk!

Lehet annál szebb hivatás, mint friss, egészséges ivóvízzel ellátni több mint 200 ezer embert nap mint nap? Szerintünk nincs! Ha te is szeretnél részese lenni e nemes küldetésnek, jelentkezz aktuális álláshirdetéseinkre vagy regisztrálj adatbázisunkba!

Megszakítás