Ügyfélszolgálat: +36 80 555 222
Hibabejelentés: +36 80 426 426 (0-24)

💧☝FONTOS TAVASSZAL IS ELLENŐRIZNI AZ IVÓVÍZMÉRŐT ÉS A VÍZMÉRŐ AKNÁJÁT!

🛠A vízmérő akna karbantartása, tisztítása rendeleti előírás alapján a Felhasználó feladata.

✔Itt az ideje, hogy a tél elmúltával eltávolítsuk vízmérőnkről a téli szigetelést és elvégezzük a mérő ellenőrzését. Érdemes megtenni a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerülhető legyen az ivóvízmérő meghibásodásának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költsége.

🌤A jó idő beköszöntével javasoljuk, vegyék le a téli szigeteléseket az aknáról, az átszellőzés érdekében. A szigetelés alatt a csövek és az elzárók sokkal erősebben rozsdásodnak, mely csőtöréshez, műszaki hibákhoz vezethet.

💧A kerti csapot csak akkor ajánlatos üzembe helyezni, amikor már nem várható fagy, ugyanis a hideg jelentősen károsíthatja a szerkezetet.

🏚Amennyiben megfelelően gondoskodtunk vízmérőnk téliesítéséről, mérőnk nagy valószínűséggel átvészelte a telet. A fagyveszélynek leginkább a fűtetlen, télen nem használt ingatlanok, hétvégi házak vannak kitéve.

📌A vízmérők fagyvédelme a tulajdonos feladata, ezért az elfagyott vízmérő pótlásának költsége is őt terheli. Amennyiben elfagyást tapasztal, keresse fel ügyfélszolgálataink valamelyikét, ahol a fagyott mérőcsere díjának befizetése után egyeztetheti a mérőcsere időpontját.

🚿Mindezeken túl érdemes fogyasztás előtt a télre elzárt csapot alaposan kifolyatni, hogy eltávolítsuk a bekötővezetékben lévő állott, pangó vizet.

💧A vízakna mellett, érdemes az ingatlan belső csőrendszerét is megvizsgálni. Ezt megtehetjük úgy, hogy visszanyitjuk az elzárt főcsapot, és az épületen belül megnézzük, hogy elzárt vízvételi helyek esetén a vízmérőnk mutat-e fogyasztást. Ha pörgést tapasztalunk a mérőn, akkor célszerű mielőbb szerelőhöz fordulni. Ebben az esetben tartsuk zárva az aknában lévő főcsapot a javításig.

☝PROBLÉMA ESETÉN:

☎+36 80 555 222

📧ugyfelkapcsolat@edvrt.hu

💧A szerkezetek rendeltetésszerű működtetése közös érdekünk! Vízmérőnk és vezetékeink élettartamának megóvása érdekében, kérjük végezzék el a tavaszi teendőket és élvezhetik a gondtalan vízfogyasztás örömét!

✔TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: www.edv.hu

KÖSZÖNJÜK FELHASZNÁLÓINK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!

Hírek, ESEMÉNYEK

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL - Komárom

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Komáromban a Berzsenyi Dániel utcában az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon, 2024.05.08-án előreláthatólag…

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL-Komárom

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Komárom, Erdélyi utcában az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon, 2024.05.07-én előreláthatólag 14:00-ig vízhiány…

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL - Esztergom

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Esztergomban a Galagonyás utca Kenderesi u. és Mély u. közé eső szakaszàn az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási…

Dolgozz nálunk!

Lehet annál szebb hivatás, mint friss, egészséges ivóvízzel ellátni több mint 200 ezer embert nap mint nap? Szerintünk nincs! Ha te is szeretnél részese lenni e nemes küldetésnek, jelentkezz aktuális álláshirdetéseinkre vagy regisztrálj adatbázisunkba!

Megszakítás