Ügyfélszolgálat: +36 80 555 222
Hibabejelentés: +36 80 426 426 (0-24)

TÁJÉKOZTATÁS AZ ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOKRÓL

Tisztelt Felhasználónk!

Folyamatos törekvésünk, hogy egyre magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk az Ön/Önök számára, olyan újításokat építsünk be rendszereinkbe, melyek segítségével korszerű ügyfélkiszolgálást tudunk biztosítani. Ennek megvalósításában egy újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk, 2024. március 08-tól megújul online ügyfélszolgálati rendszerünk és mobil applikációnk.

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az új rendszerre történő átállás miatt

2024.03.07. 08:00 óra és 2024.03.08. 12:00 óra között online ügyfélszolgálatunk ügyintézése szünetel.

Új fejlesztéseink segítségével az ügyintézés egyszerűbbé és gyorsabbá válik majd. Az egységes kiszolgálás létrehozása hosszú távon lehetővé teszi, hogy a kérései, kérdései még könnyebben kerüljenek megválaszolásra, megoldásra.

Az új rendszerre való átállás során az Ön korábban mentett összes adata elérhető marad, azonban ehhez az alábbi lépéseket szükséges végrehajtania:

  1. Kérjük látogasson el ügyfélszolgálatunk weboldalára (https://vizcenter.hu/edv), ahol a Belépés menüpont Belépés Felhasználó névvel történő belépés esetén az Elfelejtett jelszóra kattintva kérjen új jelszót a rendszerhez.
    A webes felületünket a továbbiakban a módosított jelszó használatával tudja igénybe venni.
  2. Amennyiben Ön a Vízcenter Mobil alkalmazást is használja, kérjük a már letöltött VÍZCENTER applikációt frissítse az alkalmazástárakon keresztül. A VÍZCENTER applikációba, Google Play-ből vagy Apple Store-ból történő frissítést/letöltést követően felhasználó nevével és az 1. pont szerint megváltoztatott, új jelszóval tud belépni.

Reméljük, hogy az új funkciókkal még kényelmesebben és gyorsabban intézheti víz- és csatornaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit!

Tisztelettel:

Északdunántúli Vízmű Zrt.

Hírek, ESEMÉNYEK

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL - Nagysáp

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Nagysápon a Temető utcában az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon, 2024.05.08-án előreláthatólag 18:00-ig…

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL - Komárom

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Komáromban a Berzsenyi Dániel utcában az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon, 2024.05.08-án előreláthatólag…

TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL-Komárom

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Komárom, Erdélyi utcában az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon, 2024.05.07-én előreláthatólag 14:00-ig vízhiány…

Dolgozz nálunk!

Lehet annál szebb hivatás, mint friss, egészséges ivóvízzel ellátni több mint 200 ezer embert nap mint nap? Szerintünk nincs! Ha te is szeretnél részese lenni e nemes küldetésnek, jelentkezz aktuális álláshirdetéseinkre vagy regisztrálj adatbázisunkba!

Megszakítás