Település: |
Szomor |
Mintavételi hely címe: |
Mátyás kir. u.8. |
Mintavételi hely neve: |
Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános iskola |
|
|
|
|
Paraméter |
Mértékegység |
Rendelet szerinti határérték |
Eredmény (dátum) |
22 °C-os telepszám |
/ml |
500 |
0 (2024.09.25) |
37 °C-os telepszám |
/ml |
100 |
0 (2024.02.21) |
Coliform szám |
/100 ml |
0 |
0 (2024.09.25) |
Escherichia coli szám |
/100 ml |
0 |
0 (2024.09.25) |
Enterococcusok száma |
/100 ml |
0 |
0 (2024.09.25) |
Pseudomonas aeruginosa szám |
/100 ml |
0 |
0 (2024.02.21) |
Clostridiumok spóraszáma |
/100 ml |
0 |
|
Szín |
– |
nincs szokatlan változás |
színtelen (2024.09.25) |
Szag |
– |
nincs szokatlan változás |
szokásos (2024.09.25) |
Íz |
– |
nincs szokatlan változás |
szokásos (2024.09.25) |
Zavarosság |
NTU |
nincs szokatlan változás |
<0,3 (2024.09.25) |
Fajlagos elektromos vezetőképesség |
µS/cm |
2500 |
718 (2024.09.25) |
Kémiai oxigénigény (KOIps) |
mg/l |
3,5 |
<0,4 (2024.09.25) |
Klorid-ion tartalom |
mg/l |
100 |
4 (2024.02.21) |
Nitrát-ion tartalom |
mg/l |
50 |
1,5 (2024.02.21) |
Nitrit-ion tartalom |
mg/l |
0,10 |
<0,02 (2024.09.25) |
Ammónium-ion tartalom |
mg/l |
0,20 |
<0,02 (2024.09.25) |
Összes keménység |
CaO mg/l |
min. 50 max. 350 |
247 (2024.02.21) |
Szulfát-ion tartalom |
mg/l |
250 |
51 (2024.02.21) |
Vastartalom |
mg/l |
0,20 |
<0,04 (2024.09.25) |
Mangán-tartalom |
µg/l |
50 |
<2 (2024.02.21) |
pH-érték |
– |
min. 6,5 max. 9,5 |
7,4 (2024.09.25) |
Kötött aktív klór |
mg/l |
3,0 |
<0,1 (2024.09.25) |
Cisz-1,2-diklóretilén |
µg/l |
50 |
<1 (2024.09.25) |
1,2-diklóretán |
µg/l |
3,0 |
<1 (2024.09.25) |
Összes tri-és tetraklóretilén tartalom |
µg/l |
10 |
<1 (2024.09.25) |
Összes trihalometán-tartalom |
µg/l |
50 |
<1 (2024.09.25) |
Üledék mennyisége |
ml/l |
0,10 |
<0,1 (2024.02.21) |
Véglények (kivéve: házas amőbák) |
i/l |
0 |
0 (2024.02.21) |
Véglények (házas amőbák) |
i/l |
5 |
0 (2024.02.21) |
Fonalférgek (Nematoda) |
i/l |
5 |
0 (2024.02.21) |
Egyéb férgek és féregpeték |
i/l |
0 |
0 (2024.02.21) |
Szennyezettségjelző baktériumok |
i/l |
0 |
0 (2024.02.21) |
Gombák |
i/l |
0 |
0 (2024.02.21) |
Vas- és mangánbaktériumok |
i/l |
20000 |
40 (2024.02.21) |
Kénbaktériumok |
i/l |
100 |
0 (2024.02.21) |
Algák és cianobaktériumok |
i/l |
100 |
0 (2024.02.21) |
Magasabb rendű baktériumok |
i/l |
0 |
0 (2024.02.21) |
Higany |
µg/l |
1,0 |
<0,1 (2024.02.21) |
Kadmium |
µg/l |
5,0 |
<0,5 (2019.03.20) |
Króm |
µg/l |
50 |
<5 (2024.02.21) |
Nikkel |
µg/l |
20 |
<5 (2024.02.21) |
Ólom |
µg/l |
10 |
<2 (2019.03.20) |
Réz |
µg/l |
2000 |
<20 (2024.02.21) |
Szelén |
µg/l |
10 |
<2 (2024.02.21) |
Antimon |
µg/l |
5,0 |
<2 (2024.02.21) |
Nátrium |
mg/l |
200 |
6,82 (2024.02.21) |
Alumínium |
µg/l |
200 |
<50 (2024.02.21) |
Arzén |
µg/l |
10 |
<2 (2024.02.21) |
Bór |
µg/l |
1000 |
<50 (2024.02.21) |
Cianid-tartalom |
µg/l |
50 |
<10 (2024.02.21) |
Fluorid-ion tartalom |
mg/l |
1,5 |
0,17 (2024.02.21) |
Összes szerves szén (TOC) |
mg/l |
nincs szokatlan változás |
|
Benzol |
µg/l |
1,0 |
<0,1 (2019.03.20) |
Benz(a)pirén |
ng/l |
10 |
<2 (2019.03.20) |
Policiklusos aromások (PAH-ok) |
ng/l |
100 |
<2 (2019.03.20) |
Peszticidek |
ng/l |
100 |
<0,5 (2019.03.20) |